За блогаЗдравейте и добре дошли в моя блог!
Казвам се Елена, на 19 години, от град Варна, България. Ако искате да научите повече за мен натиснете "За мен", защото тук информацията е свързана само и единствено с това мое малко, но приятно кътче.

"Crazy Me" е нещо, което започнах съвсем спонтанно, повлияна от онова гласче "Ами, защо не?". Никога не съм си ѝ представяла, че ще водя този блог цели четири години (надявам се да има още десет пъти по толкова), както и че ще се чувствам толкова добре пишейки различни по вид публикации.

Основно пиша за книги, редовно публикувам така наречените "книжни рецензии", в които изказвам мнението си за дадена книга и/или  се оплаквам заради поредната емоционална травма.

Но все пак има още различни по вид постове, които можете да срещнете.

Има и такива, които тепърва ще се опитвам да водя и единственото нещо, което искам е да ми пожелаете късмет и постоянство. Защото такова доста ми липсва..

Няма определен алгоритъм, който следвам, качвам когато и както ми падне. Знам, това е лошо за "бизнеса", но уви. Ще се опитвам да публикувам редовно поне по два поста на седмица (сряда и събота, примерно), но не гарантирам, така че по-добре се абонирайте, за да можете да получите известие в два през нощта, когато обичайно поствам. Ако разбира се искате.

Започнах този блог през далечната 2015 година (май месец за любопитните, щеше да е април, но се тутках) и едва чак сега (юли 2018) реших да обновя изцяло дизайна му. Три почти безсънни нощи отидоха в името на тази кауза и се надявам крайният резултат да ви харесва.

Ако желаете да се свържете с мен, можете да го направите по facebook, Instagram, pinterest, tumblr, goodreads или да ми изпратите имейл на wreckingxball@abv.bg (бях малка, не ме съдете за подбора на думи моля).

Ами, това беше от мен. Приятно разглеждане!


Коментари