E-книги на английски? + Довиждане 2017!

Здравейте жълъдчета! Как прекарахте Коледа? Какво получихте от Добрият старец? Надявам се много книжни изненади.
В днешният пост, който ще бъде и последният за годината, реших да ви посветя в една от най-големите ми тайни, а именно - от къде си тегля е-книги на английски. Надявам се да успея да помогна на много книжни дракончета да разширят своята електронна библиотека и да улесня пътя им към много и нови автори.

Но първо искам да ви благодаря. Да, знам, че в по-предният пост направих същото, но тъй като този е последния за тази година бих искала отново да изразя своята благодарност към вас и подкрепата, която ми оказвате.
2017 година не беше една от най-добрите ми ако се съди по блога и публикуваните публикации, но за сметка на това в личен план, успях да направя много нови неща! За пръв път излязох извън пределите на България, срещнах се с моя любима авторка, както и част от книжните блогъри (и съответно се държах като пълно дърво, защото не знаех какво става и как да реагирам от емоции), наблегнах на себе и промених хранителните си навици, станах малко по-самоуверена, открих нови приятели и създадох скъпи спомени.
2017 беше разнообразна година, изпълнена с много неща и се радвам, че вие бяхте една малка част от нея. Благодаря ви!

А сега, стига толкова признания, време е за разкриване на тайни!
"Моят сайт", както обичам да му казвам аз, всъщност е един съвсем обикновен сайт за споделяне на информация, мнения, филми, музика, книги и прочие. Можете да намерите неща за абсолютно всичко, стига да ви се занимава да търсите. Казва се vk.com .


Ако желаете, можете да си направите безплатна регистрация, но не е задължително, защото така или иначе пак ще можете да си свалите набелязаните файлове. Не съм разглеждала сайта по-обстойно, защото не ми трябва поредната социална мрежа, която да обхване ежедневието ми, така че не мога да ви кажа нищо друго, освен това. Ако решите да го разучите, моля споделете мнението си, за това какво се крие в дълбините му.

Как да си изтеглим е-книги от vk.com? - It's easy.

1. Влизате в google и пишете желаното от вас заглавие като след него допълнително пишете vk. В моя случай е "Eliza and her Monsters". (Между другото книгата си заслужава всяка отделена минута)

2. Ще ви излязат няколко предложения. Цъкнете, на което пожелаете. Аз избрах първото. (Разбира се, не винаги първият линк се оказва точния, така че се пригответе да търсите здраво)


3. Прехвърля ви в една от "стените" на сайта, където ще видите различни питанки за книгата и съответните им отговори.


4. Виждате жълтият файл, нали? Това е нашата плячка. Цъкате върху него и той започва автоматично да се тегли на компютъра/телефона ви.6.Отваряте файла и се наслаждавате на четивото си!

В общи линии това е цялата философия.
Можете да потърсите желаните от вас книги/файлове и директно от сайта, но ще ви излязат прекалено много неконкретни предложения, включващи всяка дума, написана в търсачката. Така че, за да прескочите допълнителното хабене на нерви и време, можете да опитате по моя начин.
Дано да съм ви помогнала.
Ако се затруднявате с използването на сайта сте свободни да ми пишете във facebook, instagram, pinterest, тук под тази публикация или на e-mail : wreckingxball@abv.bg . Ще ви отговоря веднага щом мога :3

Време е да приключа тази публикация и да изпратя старата година, подготвяйки се за новата. Благодаря ви отново за отделеното време както днес, така и през цялата 2017 г.!
Пожелавам ви много здраве, щастие и късмет, както и приятно празнуване!

До скоро ~

Коментари