Връщам ли се и защо?

guess who's back? again..
След половин век отсъствие най-накрая реших да се завърна. *драматична музика*

От колко време не си водя блога редовно? Месец, два? Всъщност няма значение, защото за мен е доста по-дълго.
Чувствам ли се виновна за това? О, да. Мразя когато се захвана с нещо и изведнъж просто решавам, че не ми е толкова интересно и го изоставям. Това е една наистина лоша черта в характера ми.
Искам отново да водя блога си редовно, искам да говоря за книги и други глупости, защото е по един странен начин разтоварващо, да изразиш чувствата си към нещо с думи, независимо дали някой ще се интересува от това, което си написал. Пък и както Вероника веднъж каза: 
" Един ден ще се върнеш назад, назад в историята на блога си и ще видиш какви странни неща си харесвала и ще се смееш на това.". Така че, защо не продължа да записвам "историята" на живота си? Или поне малка част от нея.
Така че, този с пост официално обявявам завръщането си в блоговото пространство.
Да вдигаме парти хора!!!
Няма пари, няма да има парти съжалявам, прибирайте пиачката момчета хд
Очевидно за тези няколко месеца отсъствие хумора ми се е влошил, да ми е честито.

Но нека станем сериозни.
Смятам някои от бъдещите ми публикации да не са свързани с книги. Реших, че щом се завръщам трябва да променя нещо и сметнах за добре да пиша за други неща освен за книги както беше до сега. В край на сметка блога ми се казва Crazy me, а не The Biggest Book Nerd of the World. Надявам се хората, които следят блога ми да нямат против, а ако вече няма такива (което е разбираемо), здраве да е. Все пак това е моя блог и го водя за себе си, а не за другите.
Смятам да пиша за Smite, играта която меко казано превзе живота ми, за училище, за приятелите ми, за клипове, за странните неща, които гледах в youtube тази година и т.н. Естествено ще пиша и за книги, все пак те са ми най-присърце, въпреки че заради читателската депресия в която изпаднах имах периоди в които не исках да ги виждам.
So be prepared.

Мисля, че с това този пост се изчерпва. Надявам се оттук нататък нещата да се развият по план и отново да ви спамя с ежедневни глупости хД
До следващия пост ~

Коментари

 1. ЛИПСВАТ МИ ПОСТОВЕТЕ ТИ.
  ДОБРЕ ДОШЛА ОБРАТНО.
  PLEASE STAY.

  ОтговорИзтриване
 2. Липсваше ми момиче! Не си тръгвай отново! Забранявам ти! :Д

  ОтговорИзтриване
 3. Добре дошла отново! Нямам търпение за новите ти и разнообразни постове! :)

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар