Чукът на Тор и Изпитанията на Аполон

АЗ СЪМ АДСКИ РАЗВЪЛНУВАНА!


КОРИЦАТА НА ВТОРАТА КНИГА ОТ ТРЕТАТА ПОРЕДИЦА НА РИК РИЪРДЪН Е ОБЯВЕНА!
 (dying)
Първоначално си мислех, че корицата на първата книга е невероятна,но Богове тази..... Може ли да е толкова прекрасна с тези нюанси на зелено,синьо и жълто?Не?! УДИВИТЕЛНА Е!
Тъжната новина е обаче, че книгата ще излезе чак през далечния 4 октомври(при нас може би с около 2 седмици по-късно). Не знам за вас, но аз определено не мога да чакам до тогава и слава на Рик Риърдън, който реши като добър автор да ни издразни,пардон да ни зарадва като ни предостави първа глава от книгата! Хумора на чичо Рик отново се усеща още от заглавието, което този път(според мен) е по креативно, гласящо следното: 

"Could You Please Stop Killing My Goat?"


забавно нали?определено хваща окото
За да видите цялата глава + интервю с Риърдън кликнете тук.

Слава на Локи, че чичо Рик е толкова добър с читателите си!

А сега да преминем към...


 Може ли да съм по-малко развълнувана?Идва май,месеца на изпитванията, а аз се вълнувам от това, че първата книга от най-новата поредица на любимият ми автор ще бъде издадена след броени дни.ПРОСТО НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ! Корицата..просто адски се радвам, че издателство Егмонт ще я оставят в оригинал, защото е наистина страхотна.
Датата на издаване в Америка е 3 май, а при нас ще бъде по книжарниците около 14(или по рано ако имаме късмет).
Предпремиерно, преди няколко дни излязоха два официални трейлъра на книгата, които биха ви накарали да се заинтересувате от нея дори и ако не сте фенове на Риърдън. Можете да ги видите отдолу.


От сега усещам как ще се смея.
Аполон е един от любимите ми гръцки Богове и с радост бих се радвала да проследя как ще му се стъжни живота. Мила съм,да знам.
Но понеже наистина съм мила специално се порових  и открих малък отказ  от книгата, който можете да прочетете тук.


Е, това беше днешната публикация.Да, знам че е доста малка, но обещавам да компенсирам това в следващите няколко дни. Приятно изкарване на ваканцията и Весели празници на всички ви!

Слава на Локи!

Коментари

  1. Радвам се, че не само аз умирам от нетърпение и за двете книги. Не знам как ще издържа до октомври. Но пък вече знам какво ще искам за подарък за рождения ми ден.

    ОтговорИзтриване
  2. Е, благодаря сега ме зарази и мен с нетърпение за тези две книги, а тъкмо се бях успокоила. И аз се радвам, че корицата на "Изпитанията на Аполон" ще я запазят същата! :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар