The Sick Book Tag


Коледа е само след осем дни,а аз съм болна.И то защо?Защото вчера мръзнах да спирката чакайки си автобуса.Нямам думи.Но пък поне имам основание да направя този таг,който изглежда забавен!Не съм тагната от никого,открих го в блога на Мели и реших да го направя.

1.Диабет - Сладка книга,наистина сладка.
Не мисля,че до сега съм срещала сладка книга.

2.Едра шарка - Книга,която си прочела веднъж и никога повече няма да прочетеш.
"Кървавата шапчица" от Анджела Картър.Радвам се,че книгата не е моя,а на една приятелка и че ми я зае да я прочета.И че ми промени представата за някои от любимите ми приказни герои.Благодаря

3.Грип - Книга,която се разпростира като вирус
"Белжар" на Мег Уолицър.Повечето четящи хора покрай мен говорят за нея,а и Марина(момичето,което седи до мен в училище) я чете.Само да вметна,че искам и нея за Коледа.

4. Цикъл - Книга,която четеш всеки месец,година или просто често
Аз не препрочитам книгите,които съм чела.Не че не искам,просто имам твърде много непрочетени.А и ми изглежда не правилно да чета нещо,което съм чела вече,докато има книги,които си стоят не отваряни от както съм ги купила.Но ще препрочета "Ние,лъжците" някой ден.

5. Безсъние - Книга,която те е държала будна цяла нощ.
"Революция" от Дженифър Донъли,която чета сега.Чета сутрин,обед и вечер.Най-вече вечер до към 01:00-02:00. Книгата е невероятна,интересна и силно я препоръчвам,въпреки че все още не съм я приключила.

6.Амнезия - Книга,която е забравена и се е провалила да остави траен отпечатък в теб,трайно впечатление.
Не се сещам за нищо друго,освен за "Нещата ,на които не ни учат в училище" от Емил Конрад.Нищо против книгата,но нищо не помня от нея.

7. Астма - Книга,която те остави без дъх.
"Червен изгрев" от Пиърс Браун.Обожавам книгата и ме е яд,че не мога да пиша в блога си за нея без да издавам много от историята и всичко.О,както и "Алена кралица" на Виктория Айвярд.Донякъде книгите си приличат, като се замисля сега.

8. Недохранване - Книга,която не дава храна за размисъл.
"Призраци за Хелоуин".Книгата не е лоша,но не я препоръчвам.

9. Travel sicknees - Книга,която те отведе на пътуване през времето и пространството.
"Битка за империята" на Деймиън Дибън.Обичам книгите от тази трилогия(въпреки,че не съм прочела последната).Донякъде Дибън пише като Риърдън,но не е той.Въпреки това,книгите са интересни,забавни и определено ще получите доста знания по история ако ги прочетете.

Тагвам Мери,Памела и Мари :) 

Коментари