Unpopular Opinions Book Tag

Мери от Дневникът на едно "малко" момиче ме беше тагнала на този таг преди няколко дни,но аз все отлагах да го направя,затова реших днес да седна и да го направя като добра блогърка.
Благодаря за тага отново!


1. Популярна книга или поредица,която ти не харесваш. - По принцип книгите/поредиците,които не харесвам не ги отбелязвам никъде и в  последствие ги забравям.Но след като се разрових в паметта си се сетих за една - Дневниците на вампира.

2. Популярна книга или поредица,която е по-скоро мразена,но ти я обичаш - Не бих казала,че я обичам,по скоро харесвам - Паднали ангели на Кейт Лорън. До сега съм чела само отрицателни ревюта за книгите,но на мен си ми харесва.Яд ме е само на това,че не притежавам нито една от книгите,защото кориците им са невероятни.

Особено първата и втората корица 0-0
3. Любовен триъгълник,в който главният герой да е избрал човека,който ти не си искал/а да избере(или романтична двойка,която не харесваш) - Лус и Даниел от Паднали ангели.Знам че накрая трябваше да се съберат двамата,разбирам го,знаех че с Камерън нямаха бъдеще,но 
ЗАЩО?! Лус и Кам бяха толкова сладка двойка в моите очи...

4.Популярен жанр,към който рядко посягаш - Никога не съм чела трилъри,така че ...

5.Популярен или много обичан герой от книга,който не обичаш - По скоро бих казала,че не харесвам от време на време - Джес Херондейл/Уеланд/Моргенстър/Лайтууд. Главно защото фамилиите му са колкото сезоните!(шегувам се) Не се сещам да има такъв герой,но се знае какво ще срещна за в бъдеще..

6. Популярен автор,който не успя да ти хареса - До тук няма такъв,дано така да си остана и за напред...

7. Популярни или често използвани в книги тропи,които си се уморил/а да срещаш(като: "изгубени принцеси","продажни владетели","любовни триъгълници") - Честно казано на мен не ми пречи да срещам такива неща в книгите. Стига героите да са ми интересни и съответните "тропи" да бъдат малко по различни,всичко е ОК.

8. Популярна поредица,която нямаш желание да прочетеш - В момента не мога да се сетя името на поредицата,но определено беше  свързана с вампири.

9. Казват,че книгата е винаги по-добра от филма,но има ли филмова или телевизионна адаптация,която харесваш повече от книгата - Дневниците на вампира. Определено харесвам сериала повече от книгата(на която стигнах до 25 страница и се отказах)

Тагвам всеки който чете този пост и не е правил тага :D 
След няколко дни очаквайте още един таг :D

Коментари