Half Lost....

Адски съм развълнувана и просто не можах да се сдържа и да не го напиша и тук.
Корицата на третата и последна книга от трилогията на Сали Грийн е вече обявена! Уникална е!Half Lost или Полу Изгубен,просто не мога да и се нарадвам!
Уникална е!Меко казано,просто.....това дърво...

Нямам търпение да излезе книгата и да я пуснат и тук.Силно се надявам издателство Колибри да преведе и нея,както останалите от трилогия до сега. Ааааааааау просто не мога да и нарадвам!Много,много,много ми харесва ;33333 Не очаквах да е такава,но корицата макар и различна от очакванията ми ми допада ;333 Богове,тотално откачам по тази поредица.Да не говорим че Бен от Benjaminoftomes (който е по ентусиазиран повече и от мен) направил видео в което казва че Сали е написала и подготвя мини истории за Гейбриъл и Натан ;33333 А вече е издала една ,която хвърля светлина относно Гейбриъл и Мишел -- Half Lies-- Аааааа ще се побъркам!!! 


Check out Ben's instagram ----> here

Кориците на всички са повече от страхотни и аз припадам по тях.Трябва да попитам издателство Колибри или нещо такова,за да разбера дали ще преведат и тези мини-книги. Дано да ги преведат или ако не,поне да ги има онлайн,за да ги прочета,независимо на бг или ае. Натан си остава герой номер едно откраднал моя свят и аз трябва да знам всичко свързано с него too addicted i know .


Повече от прекрасни са!!

Вижте повече информация за книгите в Goodreads.
Half Bad ---> клик
Half Wild ---> клик
Half Lost ---> клик
Half Lies ---> клик
Half Truths --->  няма информация за сега за тази книжка,но във видеото на Бен,Сали споделя че касае Натан и Гейбриъл ;333

Коментари