August Wrap up and Semtember TBR

След като няколко дни не поствам нищо,защото просто не ми се сяда на компютъра,реших да направя пост,който не съм правила преди. И воаля ето го! Като цяло този месец не съм прочела,кой знае колко книги,защото дори не успях да прочета тези които си заех от библиотеката,но....имам още 9 дена да ги прочета,така че ми стискайте палци.

Какво прочетох през август:


1. "Graffiti Moon" - Кат Кроули клик
2. "Домът на мис Перигрин за чудати деца" - Рансъм Ригс клик
3. "Кралят на тръните" - Марк Лорънс клик
4. "Императорът на тръните" -  Марк Лорънс
5."Ангел с часовников механизъм"- Касандра Клеър
6. Поредицата"Хрониките на Спайдъруик" - Холи Блек и Тони Терлизи  клик
(една от книжките я няма,защото не е моя)
 Малко са,shame.

Какво смятам да прочета през септември:

1. "Алена кралица" -  Виктория Айвярд
2. "Въглен в пепелта" - Сабаа Тахир
3."Червен изгрев" -  Пиърс Браун
4."Анна в рокля от кръв" - Кендар Блейк
5."Кралица на кошмара" - Кендар Блек
6."Игра на тронове"- Джордж. Р.Р.Мартин
7."Революция" -  Дженифър Донъли
8. "Принц с часовников механизъм" -  Касандра Клеър
9. "Принцеса с часовников механизъм" - Касандра Клеър
10."Сняг вали" - Джон Грийн,Морийн Джонсън и Лорън Миракъл


Направих 5 снимки и все ръцете ми трепереха.
Очевидно не ставам за фотограф.

Някои от препоследните трябва да ги прочета задължително,защото не са мои. 6 - на братовчед ми,8 и 9 - от библиотеката. Дано да успея да ги прочета и да започна "Алена кралица" и "Въглен в пепелта",защото нямам търпение да се потопя в историята им! Взех си ги преди два дни и още не мога да им се нарадвам! Адски се радвам че издателство ciela направи 50% намаление на книгите издадени от тях. И аз понеже съм достатъчно луда,в 9:00 вече бях в морската,на път към книжарницата. Взех си три книги и както казах,още не мога да им се нарадвам! 
Благодаря на хората,чиито ревюта на "Въглен в пепелта" ме заинтригуваха.Ако не бяха те,нямаше да си взема книгата.
(ревюта --> тук,тук и тук)Исках да си взема "Алена кралица" или "Red Queen" на Виктория Айвярд още от както я пуснаха в САЩ. Не знам защо. Беше първият в който видях книга  и си казах "Трябва да я имам". Американската корица е просто божествена в сравнение с тази у нас,но и тя не заслужава освирквания.Но корицата няма значение,има значение съдържанието.Няколко от блогърките,които следя(и след като днес старателно им прегледах блоговете) вече са си взели и прочели книгата и я харесват.Надявам се и на мен да ми хареса.
(ревюта --> тук и тук)


А колкото до "Червен изгрев",тази книга ми я препоръча една жена,която работи в книжарница(има си точна определена дума за такива хора,която аз забравям). Та,тя ми я препоръча като каза,че е интересна и е "нещо ново",за това и казах"Добре ще я взема". И ето взех я :D А и резюмето ми хареса,така че... нямаше защо да се двоумя.Чувствам се като малко дете,на което са му подарили огромна шоколадова торта,всеки път като си купя книга.Прекалено много изперквам :D

(и ако не сте разбрали,тези три книги си взех от ciela xD )

Коментари