30 Day TMI,PJO&THG Challenge - Days #4 and #5

Знам,много съм постоянна и следвам всичко по точки...
Ама сега да не се съдим.Както казва Полина "Хайде не с лошо!".
След като вчера не направих challenge-а реших да го направя за вчера и днес,така всичко ще бъде double.

# TMI

Day #4
Downworlders: fair folk,children of night,children of  Lilith or children of the moon?/Долноземци: феи,деца на нощта,деца на Лилит или деца на луната?

Като цяло ми харесват всички и бих предпочела да изброя по един герой от всеки вид,вместо да избирам само един вид,but i can't. (damn) Мисля че,най ми допадат децата на Лилит,тъй като те са магьосници,а и притежават различни животински неща - като крила или котешки очи(неееее нищо не намеквам).

Day#5
Favourite Downworlder/Любим долноземец

Сега сигурно си мислите,че щом избрах Децата на Лилит,ще кажа някои от тях. Да ама Не. Тук наистина ме боли сърцето,защото трябва да избирам между Рафаел Сантяго и Магнус Бейн. ......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Но казвам Рафаел. Съжалявам Магнус.Забавен си -да. .Магьосник си - да. Но Рафаел е над теб в моя лист с любими долноземци. SorrynotSorry

#PJO

Day#4
Favourite camp event/Любима случка в лагера(?)

Сещам се за две,но и двете не са от тази поредица хД Все пак мисля,че случката където Пърси бива признат за син на Посейдон ,с проблесването на Тризъбеца над главата му е една от любимите ми случки.
Day#5
Favourite Weapon/Любимо оръжие

Щях да кажа Въртоп,ноооо като се замисля винаги съм искала шапка,която те прави невидим. НО и крилатите сандали биха ме задоволили.....Труден избор. Не може ли и трите? *НЕЕЕЕЕЕ
С ръка на сърцето,казвам сандалите на Хермес. Поне с тях ще мога да си летя където си поискам (и да открадна шапката на Анабет и меча на Пърси..........не че те ще ме оставят,де)

#THG

Day#4
A character you love that everyone hates/Герой,който обичаш,а другите мразят

Пийта? Имам странното чувство,че всички искаха Катнис да се събере с Гейл,а  не с Пийта. Поне така е според Радостина(и още 2139483 човека). Аз мисля,че Катнис и Пийта си подхождат повече. По-различни са един от друг. Докато Катнис и Гейл имат много общо и в край на сметка ще се скарат за нещо(според мен,както казах). 

Day#5
Your favourite fight/battle scene/Любимата ти битка(бой)

Хмммммммммммммммммммммммммммм. Мисля че май нямам,но като че ли битката във втората книга при онова въртящото се нещо(чието име забравих),където се намираха припасите с храна и оръжия ми хареса най-много. Нищо че Пийта едва не умря. ПУУУУФ!Това са подробности....Коментари