BG Bookstagramers

За много години хора!
Преди да почна с обясненията и съдържанието на този пост първо бих искала да ви пожелая много здраве, щастие и късмет през новата година. Нека всички се забавлявате повече и обичате по-силно,  защото  живота е само един и си заслужава да бъде изпълнен с повече положителни емоции отколкото отрицателни.


Чудесно е отново да се върнеш..
За 16 път, но да хд

Надявам се всички да сте прекарали празниците по един невероятен начин и да сте посрещнали новата година с усмивка. Аз я посрещнах с 4 филма, безсъние, 200 лева и грип. Страхотно започнах, така е. Но пък успях да си наваксам с книгите и прочетох доста преди и след началото на 2017.
Започвам новата година с нов и доста спонтанен пост, който ми хрумна преди доста време ала бях прекалено мързелива, за да го напиша по-рано. Преди два дни си казах, че вече е време да преборя смъртния си враг и да се хвана на работа. Надявам се да ви хареса.

BG Bookstagramers е пост, който се роди благодарение на невероятните снимки, които доста често срещах в instagram-а си -  някои бяха доста семпли, но прекрасни, други изпълнение с цвят и различни джунджурии, но всички – много красиви във всяко отношение. В този пост ще посоча всички български bookstagramars, за които се сещам в момента, чиито профили обожавам да спамя и за които смятам, че трябва да последвате, защото те заслужават повече внимание върху красивите снимки които крият. Някои профили за изцяло отдадени на книгите, други – не, но според мен всеки един заслужава поне да го погледнете и да оцените изобретателността и старанието на bookstagramer-ите.


 *fav*


(един от най-най-най - любимите ми bookstagrams)

*fav again*
*fav*

*the most fav*

*в моя топ лист "най-любим бг bookstagram" определено този е на първо място*
*fav**fav*

*fav, fav, fav!*
*fav*

*fav, fav*


*FAV!*

* fav of course*

*fav*


Получи се доста дълъг пост, но се надявам да ви е харесал. На мен определено ми беше забавно докато го правех, защото отново разглеждах профилите на различните bookstagramar-и и се радвах на прекрасните им снимки.
Ако се сещате за още bgbookstagram профили или вие самите имате такъв, но не присъства в този пост ако желаете може да се свържете с мен, защото имам намерение да направя още един подобен пост където да включа останалите профили, за които не знам. Лично за мен това е много забавно начинание, а и за в бъдеще когато смятам да си направя нов instagram ще знам, че някъде там в блога си ще има един пост, който да ми подскаже кого да последвам.
~~~

Коментари

  1. Страхотна идея за публикация и прекрасно изпълнение ! Искрено ти благодаря, че си споделила профила ми и наистина се радвам, че снимките ми ти харесват ^^ От доста време се колебая дали да си създам bookstagram, но благодарение на този пост много скоро смятам да го сторя ^^ Има изключително добри профили в instagram и ти споменала едни от най-любимите ми ! ^^

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар