Winter is Coming Book Tag


Бях тагната от Габи,за което и благодаря!

1. Сняг:Красиво е когато е засипано с него,но след това започва да се топи - Книга/Поредица,която сте харесали в началото,но по средата вече сте изгубили интерес: И друг път съм казвала,че книгите които не ми харесват не ги записвам никъде и в последствие забравям кои са.Сещам се единствено за "Дневниците на вампира" на Л.Дж.Смит.

2.Снежинки:Нещо красиво и винаги различно- Изберете книга,която се отличава от всички останали книги,които сте чели: "Ние,лъжците"от Е.Локхарт. Трябва да я препрочета някой ден.

3.Снежен човек: Винаги е забавно да направите един със семейството си - Книга,която е подходяща за цялото семейство: Странно е,но днес даваха "Реликвите на смъртните:Град от гости"филма по btv cinema и цялото семейство се събра да го гледа(макар и на различни телевизори).Това не знам защо го пиша,просто ми беше странно да се разхождам из стаите и да гледам Джейс на всеки един екран. Иначе "Мечът на лятото"от Рик Риърдън.

4.Коледа: Книга,която носи радост и ви е накарала да се стоплите отвътре,докато сте я чели: "Мечът на лятото" от Рик Риърдън .Просто,перфектна е.

5.Дядо Коледа:Той носи чудесни подаръци - Желаната от вас книга,която искате да получите за Коледа: Твърде много са,за това реших да си направя коледен wish list,който ще завърша до 15 и най-вероятно ще го споделя с вас.Нямам идея коя книга ще сложа на първо място,тъй като има много кандидати,но мисля,че ще е "Градът на гладните" от Рансъм Ригс.

6.Целене със снежни топки:Понякога може да боли като те удрят - Книга,която ви е накарала да изпитате силна емоция като тъга или гняв:Тук ще кажа поредица и това е "Лабиринтът".Помня,че докато четях поредицата бях обсебена от нея и преживявах всичко с героите.Да уточня,третата книга ми съсипа живота за около 1-2 часа.

7.Пързаляне:Всички го обичахме,когато бяхме малки - Книга,която сте харесали когато сте били деца: Като малка не четях особено(даже изобщо).Така че,няма такава.

8.Измръзване:Книга,която ви е разочаровала: За сега няма такава.

9.Елен:Нещо,което ни е скъпо - Книга,която има сантиментална стойност за вас: "Аутсайдерът" от Маркъс Зюсак

Обичам да правя тагове :3 Това е едно от любимите ми неща и за това тагвам трима души -

Коментари