Cinderella Book Tag

Благодаря на Габриела и Памела,че ме тагнаха в този интересен таг.
Да започваме!

1. Зли доведени сестри - Книга с герой,когото мразиш - Гунила от Мечът на лятото. Дори след края на книгата я ненавиждам.

2. Принцът - Книга с герой,който е джентълмен - Джем Карстрес от Адски устройства

3. Пепеляшка - Герой,който е грациозен,мил и упорит - Хейзъл от Героите на Олимп.

4.Феята кръстница - Герой,който винаги има някой да се грижи за нея/него - Нико ди Анджело от Пърси Джаксън и Боговете на Олипм и Героите на Олимп.

5. Полезните създания - Нещо,която те прави щастлива,когато си тъжна - Музиката,книгите,храната,куест игрите

6. Пепел - Книга, за която не ти пука - Кървавата шапцица. Не я четете.Никога. Просто ще ми промени представите за детските приказки.

7. Тиквата - Герой,който  се е променил - Магнус Чейс от Мечът на лятото. За цялата книга настъпиха много промени в него.

8. Невъзможно - Книга с край,който не си очаквала -  Принцът на Мъглата на Карлос Руис Сафон. Въпреки че се очакваше да завърши така,аз не го очаквах.

9. Просто дишай - Нещо,която те вдъхновява да си смела - Книгите на Рик Риъръдън и Рансъм Рикс. Както и онези хубави филми с многото специални ефекти.

10. И заживели щастливо - Книга с перфектен край - Повечето книги,които към прочела са поредици от по няколко книги,а не трилогии или самостоятелни. Но май завършека на поредицата за Братя Улф завърши както трябва. Ама май. :D

Тагвам Теди, Вероника и  Йоана, и всеки който иска да направи тага,но никой не го е тагнал.

Коментари