30 Day TMI,PJO&THG Challenge - Day#1

И така,след като мислих и мислих,в край на сметка се реших да напиша и този пост.Малко се олях,но поне ще има какво да се чете през следващите няколко дни ако нещо ми стане
(да чукам на дърво).

#1 TMI
Shadowhunter book you are looking forward to the most/Книга за Ловци на сенки,която чакаш с най-много нетърпение(поне така си го превеждам аз)

Ами,аз не съм много наясно какви книги смята да издава Касандра Клеър,за това ще кажа Dark Artifices,която според уикипедия ще излезе през 2016.

Единственото нещо,което знам за книгата е,че в последната книга на поредицата "Реликвите на смъртните" има нещо споменато за тази нова поредица. Клеър има лошия навик на края на книгите си да слага различни откъси,които ни загатват че подготвя нова книга. #badass

#2 PJO
Camp Half-Blood or Camp Jupiter/Лагера на Нечистокръвните или Лагер "Юпитер"
Супер лесен въпрос. Лагера на Нечистокръвните,естествено!Нищо против лагер"Юпитер",но аз лично предпочитам да ходя през лятото и да се забавлявам с други полубогове отколкото да стоя цяла година/да живея постоянно там и да имам не толкова приключенски живот.

В лагер"Юпитер" има повече сигурност,да,но не е толкова забавно както в лагера на Нечистокръвните.

Soory Jason but Percy is the best.#3 THG
Your favourite character/Любим герой/героиня
male
Труден въпрос бих казала.Като цяло до началото на втората книга харесвах Пийта,но след като срещнах Финик Одеър просто.... Нямах никаква представа,защо си го харесах толкова внезапно,но след като разбрах,че е от отбора на Катнис си го заобичах.Изключително гадно ми беше когато ....... и адски трудно го приех. До последно си повтарях,че не е станало,че всичко е ОКЕЙ,но не беше ОКЕЙ. Така че,отдавам почит на Финик.

female
Тук няма какво да мисля,Катнис взима златото. По-смел човек от нея не бях срещата и адски ѝ се възхищавам за всички неща,които постига за тези 3 книги. Да не говорим,че обожавам Дженифър Лорънс и се радвам от тук до небето,че играе Катнис. И се справя доста добре.

Впрочем ако не сте гледали трейлъра на Сойка-присмехулка 2,гледайте го. клиик


Коментари

  1. И аз обожавам Катнис и Финик <33

    ОтговорИзтриване
  2. Катнисе страхотна ие 3та в моята скала за героини.Тяе само след Анабет и Тереза.Но в поредицата,,Игрите на глада " ня ма герой по-смел,красив...от нея.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар