30 Day TMI,PJO&THG Challenge - Day#3

Днес не се знае какво ще става,така че още отсега да се подготвя :D

#1 TMI
Least favourite shadowhunter/ Ловец на сенки,който не харесваш

male


Няма място за спорове. Валънтайн. Добре,разбирам го,че го е яд на долноземците и че иска да ги премахне,но не мога да разбера,защо искаше да направи всички Ловци на сенки,като се има на предвид,че само СПЕЦИАЛНИ хора(деца на нефилими) могат да понесат руните. Не мога да му разбера логиката и до днес.

#2 PJO
Least favourite Demigod/Полубог който не харесваш

Всъщност не мисля че има полубог,който да не харесвам.Люк - макар и лош - пак ми допадаше като герой. Може би единствено Дрю,която всъщност не е от тази поредица(а от "Героите на Олимп"),но пак е от Лагерът на нечистокръвните. Пък и децата на Афродита много-много не ме кефят,sooo.... . Без Пайпър обаче. Тя е яка.
#3 THG
A character you hate that everyone loves/Герой който мразиш,но другите обичат

По принцип не мразя никой герой,който другите обичат,защото мразя аз - мразят и те. Така че остава да спомена жената,която мразеХ отначало. Сега ще ме намразите,но ще кажа Ефи. Аз не я мразех много,просто на моменти ме дразнеше. Особено в първата книга в началото.После когато започна да помага на Катнис и Пийта си казвах"Добре,драга." обаче после когато всичко стана напечено и трябваше да се раздели с красивите си дрешки,пак ме дразнеше. Мразя когато хората предпочитат материалните неща вместо живота си,примерно. В край на сметка Ефк проумя,че Капитола и бляскавите му неща не са всичко и че можеш да си красив такъв какъвто си,така че - сега я харесвам. Но не чак толкова.


Коментари